Az Atmedia vezetője bejelentette, hogy ő értékesítheti a köztévé hirdetéseit, de erről elfelejtett szólni az MTVA vezérigazgatójának

gazdaság
2015 november 10., 11:26
comments 67

Vicces pillanatokban volt részük azoknak a reklámipari szakembereknek, akik ma ellátogattak a Big Picture nevű konferenciára. A második előadó Lukács Csaba, az Atmedia vezetője volt, aki előadásában

tényként közölte, hogy 2016. január 1-től az Atmedia értékesítheti majd a közmédia minden tévécsatornájának reklámidejét.

Húsz perccel később Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója következett, aki azzal kezdte, hogy

ugyan vannak tárgyalások, de bejelenteni szerinte csak olyan dolgokat lehet, amiről már megállapodás született, és ő ilyenről nem tud,

majd megköszönte a lassan kapcsoló közönség nevetését.

Előadása után a Kreatív munkatársa rákérdezett Vaszily-nál az és ezt így most hogyra. Vaszily szerint zajlanak ugyan tárgyalások, de jelen pillanatban nincs megállapodás.

Amúgy az MTVA néhány napja jelentette be, hogy reklámértékesítésú tenderükön a Hamu és Gyémánt tulajdonában levő Média Services Company Magyarország (MSC) nyert. Vaszily szerint létezhet olyan jogi-üzleti konstrukció, amiben az MSC megbízása alapján az Atmedia értékesítheti a reklámidőt, de erről nem tud. A Kreatívnak Lukácsot nem sikerült megszólaltatnia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt