Jennifer Lawrence: Senki sem hív el randizni, egyedül töltöm a szombat estéket

szerelem
2015 november 13., 09:56
comments 328
photo_camera

"Soha nem hív el senki randizni. Minden szombat este egyedül vagyok. A fiúk undokok velem." 

  • Kiről gondoltam volna a legkevésbé, hogy így érzi magát?
  • Mondjuk a világ talán legnépszerűbb színésznőjéről?
  • Pedig ezeket éppen Jennifer Lawrence mondta sok minden más mellett a Vogue-nak adott interjúban.

"Tudom, hogy a fiúk csak a dominanciájukat akarják érzékeltetni, de ez nagyon bántó. Én csak egy lány vagyok, aki szeretné, hogy kedvesek legyenek vele. Úgy érzem, az lenne a legjobb, ha találkoznék egy fiúval, aki az elmúlt öt évben Bagdadban élt, és semmit sem tud rólam."

Jennifer Lawrence arról is beszélt, hogy alig várja, hogy megházasodjon. "Ha magtalálom azt az embert, akivel el akarom tölteni az életem hátralévő részét, aki szeretném, hogy a gyerekeim apja legyen - hát akkor azt nagyon nem szeretném elbaszni!"

Több se kellett egy csomó embernek, azonnal elhívták randizni J. Law-t - a Twitteren. Csak éppen a JLDaily Twitter account, amit bombázni kezdtek találkozó- és házassági ajánlatokkal, 

egyáltalán nem Jennifer Lawrence-é, csak egy rajongói oldal.

A színésznő a BBC-nek azt mondta korábban, nem twitterezik, nem igazán jó a technológiai dolgokban, még emailezni sem szokott rendesen.

Ami egy kicsit megnehezíti annak dolgát, aki mondjuk Magyarországról szeretné randizni hívni őt, 

de aki igazán elszánt, annak semmi sem lehetetlen!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.