Ronaldo: Messi nyeri az idei Aranylabdát

foci
2015 november 13., 13:15
comments 48

Cristiano Ronaldo, az Aranylabda birtokosa a Jonathan Ross show vendége volt, ahol az elmúlt szezonjáról és eredményeiről beszélgetett a házigazdával. A portugál válogatott játékos 48 góljával megelőzte a múlt szezonban a Barcelona argentin sztárját, Lionel Messit, viszont trófeák közül egyet sem tudott begyűjteni, miközben nagy riválisa triplázni tudott csapatával.

AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
photo_camera Ronaldo az idei átadón. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

Ronaldo, aki 2013-ban és 2014-ben is elnyerte az Aranylabdát, elismerte, hogy hiába volt talán a legjobb szezonja az idei, ezúttal szinte biztosan Messi nyer, mivel ezt a díjat mindig a legeredményesebb játékos kapja. Arról is beszélt, hogy nem nagy barátok az argentinnal, de kölcsönös tisztelet jellemzi a kapcsolatukat. 

(Eurosport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.