A Fidesz-képviselők megszavazták, hogy a Fidesz-többségű parlament a Fidesz-kormány által benyújtott törvényjavaslat értelmében kötelezze a Fidesz-kormányt a kvótarendszer elleni tiltakozásra

A Fidesz-kormány a fideszes többségű országgyűlés elé terjesztett egy törvényjavaslatot, amiben az áll, hogy a fideszes többségű országgyűlés kötelezze a Fidesz-kormányt arra, hogy a Fidesz-kormány által beterjesztett és a fideszes többségű parlament által megszavazott törvény értelmében a Fidesz-kormány az Európai Unió Bíróságánál kezdeményezze a kvótarendszerre vonatkozó törvény megsemmisítését. 

Erre mi történt? A fideszes többségű országgyűlés megszavazta a Fidesz által benyújtott törvényjavaslatot, amiben a Fidesz-többségű országgyűlés arra kötelezi a Fidesz-kormányt, hogy a Fidesz által benyújtott, a Fidesz-többségű parlamentben a Fidesz képviselői által megszavazott törvény értelmében tiltakozzon a kvótarendszer ellen. 

Minderről az MTI azzal a címmel számolt be, hogy 

"Törvény kötelezi a kormányt, hogy forduljon bírósághoz a kvóták miatt".

Hát ha törvény kötelez, akkor tényleg nincs mit tenni, tiltakozni kell. 

And so it goes.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.