A Fidesz-képviselők megszavazták, hogy a Fidesz-többségű parlament a Fidesz-kormány által benyújtott törvényjavaslat értelmében kötelezze a Fidesz-kormányt a kvótarendszer elleni tiltakozásra

jog
2015 november 17., 08:39
comments 176

A Fidesz-kormány a fideszes többségű országgyűlés elé terjesztett egy törvényjavaslatot, amiben az áll, hogy a fideszes többségű országgyűlés kötelezze a Fidesz-kormányt arra, hogy a Fidesz-kormány által beterjesztett és a fideszes többségű parlament által megszavazott törvény értelmében a Fidesz-kormány az Európai Unió Bíróságánál kezdeményezze a kvótarendszerre vonatkozó törvény megsemmisítését. 

Erre mi történt? A fideszes többségű országgyűlés megszavazta a Fidesz által benyújtott törvényjavaslatot, amiben a Fidesz-többségű országgyűlés arra kötelezi a Fidesz-kormányt, hogy a Fidesz által benyújtott, a Fidesz-többségű parlamentben a Fidesz képviselői által megszavazott törvény értelmében tiltakozzon a kvótarendszer ellen. 

Minderről az MTI azzal a címmel számolt be, hogy 

"Törvény kötelezi a kormányt, hogy forduljon bírósághoz a kvóták miatt".

Hát ha törvény kötelez, akkor tényleg nincs mit tenni, tiltakozni kell. 

And so it goes.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.