Az aláírásgyűjtés az új ice bucket challenge

politika
2015 november 21., 11:41
comments 212

Úgy látszik, 2015 őszére senki sem tudott jobbat kitalálni az aláírásgyűjtésnél, hogy valamiféle szavazótábort rázzon össze magának. 

A Fidesz ellenez

Kósa Lajos szerint már 750 ezren aláírták a menekültkvóták elleni ívüket. A frakcióvezető szerint a kvótaellenes aláírásokat addig gyűjtik, amíg az Európai Unió meg nem szünteti a kvótákat.

Az MSZP emelne

A szocialisták a magasabb fizetésekért gyűjtenek aláírásokat Budapesten . Az MSZP szeretné kikényszeríteni, hogy a közszférában senki ne kereshessen havonta nettó 150 ezer forintnál kevesebbet.

A Jobbik ellenzi, vizsgálná, büntetné és elkobozná

A Jobbik kérdései között között szerepel a menekültek uniós szétosztását szabályozó kvóta és a visszatoloncolás, a mentelmi jog eltörlése, az évente kötelező vagyonosodási vizsgálat, illetve az is, hogy politikai korrupció esetén dupla büntetés és teljes vagyonelkobzás. 

Az Együtt összetartozna

Az Együtt is folytatja a menekültügyben indított aláírásgyűjtését az Európai Unióhoz, Európához tartozó Magyarország érdekében.

(via MTI) (Címlapkép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.