Emberek, a biológiai terrortámadások miatt ne fájjon a fejük

politika
2015 november 24., 04:21
comments 47

A Magyar Idők szerint a magyar hatóságok felkészültek erre. Hogy mást ne mondjak, a Katasztrófavédelem például képes azonnal felmérni a veszélyes anyagokat. Már amikor, tenném hozzá malíciózusan, de persze a ferencvárosi gigaszennyezés nem terrortámadás volt, csak ott volt.

A kormányhoz nagyon szorosan közel álló lap értesülései szerint a Katasztrófavédelem az azonnali felmérés mellett "napi több százezer liter ivóvizet" is képes biztosítani. Egészen pontosan napi 225 ezer liter vizet, ami barátok közt is akár 150 ezer ember napi minimális fogyasztását fedezi, vagyis

a legrosszabb esetben akár Budapest lakosságának 10, az ország lakosságának ~1,6 százalékát is képesek volnának vízzel ellátni a hatóságok!!!

(Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.