Itt a tökéletes karácsonyi ajándék: a brókerbotrányban érintett BMW

gazdaság
2015 november 26., 06:10
comments 18

10,5 milliós irányárral indulhat a licitálás a magyar állami Ebay-en, az EER-en a korábban a Buda-Cash-ügyben megroppant DRB Bank tulajdonába tartozó BMW-ért.

photo_camera

December 5. és 20. között lehet próbálkozni a másfél éves 520 xd-ért, szóval karácsonyig simán véglegesíteni lehet a tranzakciót.

A DRB Bank azért dőlt be, mert a közös tulajdonosaikhoz kötődő Buda-Cash brókercég 62 milliárd forinttal megrövidítette. A Buda-Cash autós flottájának egy részét egyébként már korábban árverésre bocsátották, ott a legdrágább autó egy 3,7 milliós áron indult fehér Volvo V50-es volt.  

(Világgazdaság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.