MOST AZTÁN MEGÖLLEK! – hallatszott ki a lakásból, mire berohant a rendőrség, de aztán kiderült, hogy csak egy pókot fenyegetett a lakó

külföld
2015 november 26., 06:17
comments 75

Több szomszéd is kihívta a rendőrséget Sydneyben, amikor a házukban az egyik lakásból ordibálást, sikoltozást és bútorborogatást hallottak éjjel kettőkor. Többek között az hallatszott ki a falak mögül, hogy

MOST AZTÁN MEGÖLLEK!!

Így aztán többen is levonták a következtetést, hogy itt családon belüli erőszak történhet épp, ezért hívták a rendőröket. Akik gyorsan ki is érkeztek, berohamoztak a lakásba, ahol csak egy pironkodó férfit találtak.

– Hol a feleséged?

– Nincs.

– Hol a barátnőd?

– Az sincs.

– Ne szórakozz, mit tettél vele??

Mire a férfi bevallotta, hogy igazából csak egy nagy pókot látott. De akkor mi volt a sikoltozás? "Hát, az is én voltam, mert hát nagyon félek a pókoktól", ismerte el a férfi szégyenkezve.

photo_camera

Tanulság:

Bármennyire is megijedünk éjjel a póktól a lakásunkban, ne sikongassunk és ordibáljunk felváltva!

(Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.