UPDATE: Két fontos TEK-es pancserség kimaradt a válogatásunkból

Többen is írtak, hogy fontos ügyeket hagytunk ki "A TEK 13+1 legrosszabb húzása" című összesítésünkből. Persze nem volt teljes a lista, de két fontos dolgot hiba volt lehagyni. Íme:

"Ne oda menjenek, itt vagyok!" – mondta az emberkereskedő, miután rátörtek a szomszéd családra, 2011. július

Az emberkereskedőkre vadászó kommandósok betörték a szekszárdi ház ajtaját, gépfegyvert fogtak az álmából felriasztott család tagjaira, leteperték és megbilincselték őket. Ezután kivonszolták őket az udvarra és a földre térdepeltették őket; az akció során egyikük kisebb sérüléseket szenvedett. A külön bejárattal rendelkező másik lakásból viszont kiszóltak, hogy "ne oda menjenek, itt vagyok!" Az ok nélkül megtámadott család tagjai csütörtöki nyilatkozataikban sérelmezték, hogy nem kértek tőlük bocsánatot, és az összetört ajtó megjavításáról sem kaptak még értesítést. (Teol, TV2)

Két ártatlan embert bilincseltek meg az utcán, húztak csuklyát a fejükre és a szorították a földre, egymilliós kártérítés lett belőle, 2014. március

Egyikük hasonlított egy körözött személyre, és hasonló Citroenből szálltak ki, ezért teperték le az állig felfegyverzett kommandósok az ártatlan embereket. Bár a hiba gyorsan kiderült, egyikőjüket csak négy órával később engedték el. A sértettek pereltek, és fél-félmilliós kártérítést kaptak. (Kisalföld)

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.