Kőbányáról hódítaná meg Nyugat-Európát Orbán Viktor

POLITIKA
2015 november 30., 06:47
comments 116

A párizsi terrortámadások miatt elhalasztott, eredetileg november 15-ére tervezett Fidesz-kongresszust végül december 13-án fogják megrendezni, értesült az Origó. A lap szerint több változás is várható, például hogy nem az eredeti helyszínen, a Millenárison, hanem a kőbányai BNV területén lehet majd a program. 

A lap szerint azért, mert a Fidesz célja, hogy erőt demonstráljon most, ehhez pedig nagyobb helyszín kellett, sok vendéget akarnak meghívni. Írnak arról is, hogy a kongresszuson debütál majd az a videó, amiben Orbán Viktor menekültekkel és bevándorlással kapcsolatos álláspontját lehet megismerni az elmúlt évben elmondott beszédeiből összevágva. A videó magyar mellett angol és német nyelven és elkészül, a cél ugyanis a lap információi szerint, hogy a nyugati közvélemény is megismerhesse Orbán Viktor nézeteit. 

Itthon a videót a tévében is vetítik majd, míg külföldre közösségi oldalakon keresztül juttatnák el. Egy ideje már amúgy látni, ahogy építik a nyugati piacra szánt Orbánt, a magyar miniszterelnök rendszeresen posztol angol felirattal ellátott videókat Facebook-oldalára. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.