Beerbike? Hagyjál már, majd akkor gyere, ha motorizált piknikasztalok járnak a városban!

2015 december 6., vasárnap 6:41
56

A térfigyelő kamerák felvételei alapján vadászták le a perthi rendőrök azt a két piknikasztalt, amelyek ötven kilométeres sebességgel száguldoztak a nyugat-ausztráliai város útjain.

Via Weburbanist

Az asztalokkal száguldozókról előbb a közösségi médiában kezdtek terjedni a fotók, a rendőrök pedig a térfigyelő kamerák felvételei alapján kezdtek kutatni. Végül egy benzinkúton találták meg a két piknikasztalt.

Egy szemtanú szerint a rendőrök felszólították az italozgató srácokat, hogy dobják ki az italjukat, az asztalokat meg szépen tolják le az útról és gurítsák haza. Azt, hogy szabálysértés miatt megbüntessék-e őket, még nem döntötték el.

A piknikasztalokat egyébként négysebességes motorral szerelték, gokartszerűen működtethető, és közben még akár négyfős társaságok is mulathatnak rajtuk - és mert 50 km/h-val is mehetnek, közel sem akadályozzák annyira a forgalmat, mint a beerbike-ok. (Via Weburbanist)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt