Elzsidósították Zuckerberg puliját a hanuka miatt

ÁLLAT
2015 december 07., 15:14
link Forrás

"Kis családja" és Beast nevében a fenti fotóval kívánt boldog hanukát Mark Zuckerberg, a Facebook alapító-tulajdonosa. Azt sajnos nem látom rendesen, hogy Beast sábeszdeklit visel-e a fején, vagy csak a sálja látszik a feje búbjánál. De az biztos, hogy úgy néz ki, mint egy ősöreg, Izrael-mániás raszta.

Zuckerberg a kommentek között lelkesen válaszolgatott a felhasználók reakcióira, így a kutyáról is elmesélte, hogy puli, ami egy magyar pásztorkutyafajta és azt is, hogy magától rasztás a szőre, nem ő csináltatta ilyenre.

Itt egy korábbi cikkünk Beast internetes hódításáról. Azóta méginkább igaz, hogy pillanatnyilag ő a leghíresebb magyar származású médiaszereplő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.