Juhász Péter vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezett maga ellen

politika
2015 december 07., 12:38

Az Együtt politikusa azt írja, hogy a párt tegnap bejelentette, „minden kormánytag és a maffiacsalád más tagjaival szemben vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez”.

photo_camera

A Fidesz erre felszólította, kezdje magán az elszámoltatást, mire Juhász Péter azt mondta: „Bárcsak mindenben ilyen gyorsan megállapodnánk az ország érdekében! Elsőként magam ellen kezdeményezem a vagyonosodási vizsgálatot.”

Az ügy előzménye, hogy egy törvénymódosításnak köszönhetően januártól nem lehet vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezni olyan ellen, aki ezt nem akarja, csak akkor, ha a rendőrség már nyomoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.