Juhász Péter vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezett maga ellen

politika
2015 december 07., 12:38
comments 174

Az Együtt politikusa azt írja, hogy a párt tegnap bejelentette, „minden kormánytag és a maffiacsalád más tagjaival szemben vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez”.

photo_camera

A Fidesz erre felszólította, kezdje magán az elszámoltatást, mire Juhász Péter azt mondta: „Bárcsak mindenben ilyen gyorsan megállapodnánk az ország érdekében! Elsőként magam ellen kezdeményezem a vagyonosodási vizsgálatot.”

Az ügy előzménye, hogy egy törvénymódosításnak köszönhetően januártól nem lehet vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezni olyan ellen, aki ezt nem akarja, csak akkor, ha a rendőrség már nyomoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt