Fidesz végképp sarokba szorította a baloldalt, nincs tovább

Tbg
POLITIKA
2015 december 08., 18:05
comments 342

„A baloldal pusztulni hagyta és a külföldiek kezére akarta átjátszani a Várkert Bazárt” 

- közölte nagy dérrel-dúrral a sárga elefánt, majd orrát az égbe fúrva trombitálta tovább az erdő lakóinak:

„A polgári kormány több mint negyven év pusztulás után felújította a Várkert Bazárt, amely ma már Budapest ékessége, egyik legszebb látnivalója és legizgalmasabb kulturális helyszíne. Ahogy minden más felújításnál, ha pótmunkára van szükség, azt el kell végezni.”

Oké, elárulom, ezt nem a sárga elefánt kiabálta, hanem a Fidesz, miután a Párbeszéd Magyarországért párt sajtótájékoztatót tartott a Bazárról, amely épületegyüttes már a sokadik felújítási etapját éli.

A PM szóvivője elmondta, az épület tökéletesen mutatja be a kormány működését, toldozzák-foldozzák, de soha sem készül el. 

„Abban viszont mindenki biztos lehet, hogy legalább még egyszer át fogják adni és valamelyik Fidesz-közeli cég jelentős összegeket fog keresni a felújításokon”

- mondta Barabás Richárd.

A párt szerint, lehetett tudni, hogy a 2014-es választásra nem lehet befejezni, mégis erőltették, emiatt viszont már kétszeresére drágult a beruházás. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.