Vadiúj Lada kétmillióért, valaki?

autó
2015 december 16., 17:22
comments 325

Holnaptól újra lehet Ladát venni Magyarországon, egész Európában elsőként hozzánk térnek vissza – jelentette be az orosz Avtovaz vállalat, a márka tulajdonosa. A belépőmodell a Granta Standard lesz, 1,999 millió forintért.

Ezt 1.6-os, 86 lóerős euró 6-os motor hajtja, és - egyebek mellett - első ablakemelővel elektronikus menetstabilizálóval és kipörgésgátlóval szerelték fel. A Niva utódja, a 4x4 pedig 2,8 millióba kerül majd.

Eredetileg azt tervezték, hogy november 7-én lépnek a piacra, de ez egészen mostanra csúszott.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt