Hihetetlen, de nem a nyertest koronázták meg a Miss Universe döntőjén

bulvár
2015 december 21., 04:18

Elképesztő hiba csúszott Steve Harvey műsorvezető bénázásával a Miss Universe döntőjébe. Harvery az eredményhirdetés során előbb bemondta, hogy Miss Kolumbia nyert. Ariadna Gutierrezt megkoronázták az ünnepség rendje és módja szerint, majd Steve Harvey egyszer csak újra megjelent, és bemondta, hogy

"Ok emberek, bocsánatot kell kérjek, hibáztam."

És közölte, hogy elnézést kér, 

de mégsem Kolumbia, hanem Miss Fülöp-szigetek a valódi nyertes.

Kolumbia csak az első udvarhölgy, azaz a második helyezett lett.  Ariadna Gutierrezről le kellett venni a koronát, amit végül Pia Alonzo Wurtzbach kapott. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.