Több mint egymillióan fordultak meg idén a budapesti állatkertben

Budapest
2015 december 27., 17:33
comments 84

Az ünnepek alatt már elérte a tavalyi látogatószámot a Fővárosi Állat- és Növénykert, az évet valamivel több, mint egymilliós látogatottsági adattal zárhatják, mondta Hanga Zoltán szóvivő. 

A budapesti állatkert az ország leglátogatottabb kulturális intézménye, közgyűjteménye egymillió fölötti látogatóval. Budapesten 900 különböző állatfaj és 10 ezer egyed található meg, ez európai összehasonlításban is nagyon változatosnak számít. 

A szóvivő beszélt az állatkert fejlesztéséről is, mint mondta, a vidámpark volt területén egy játszóházat és állatsimogatót akarnak építeni 2017 elejére, illetve egy Pannon Park nevezetű részt, amely 2019-re valósulhat meg 25 milliárd forintból. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.