Csetényi Csaba cégei nyerték a MOB 457 milliós közbeszerzését

2015 december 28., hétfő 8:59
194

A Csetényi Csaba tulajdonában lévő Network 360 kft. és Affiliate Network Kft. nyerte a Magyar Olimpiai Bizottság november 4-én kiírt tenderét az olimpiai médiakampány és az ahhoz kapcsolódó rendezvények megszervezésére. Csetényi Rogán Antal szomszédja, aki számos állami megrendelést kapott az elmúlt években. 

A hír december 23-án jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. 

Fotó: Botos Tamás.

A munka egyik része volt az a nemzetközi sajtótájékoztató is, amit a bizottság 120. születésnapja alkamából tartottak december közepén, és ahol beszélt Orbán Viktor is. Másik fele pedig egy két és fél hónapos reklámkampány, ami az olimpiát népszerűsíti. 

A pályázatot hirdetmény nélkül, tárgyalásos úton bonyolították le. Az indoklás szerint erre "az ajánlatkérő által előre nem látható okból előállt rendkívüli sürgősség" miatt volt szükség, ami két okból is furcsa - írja az atlatszo.hu. Egyrészt a MOB nyílván nem novemberben döbbent rá, hogy hamarosan 120 éves lesz, a 2024-es olimpiai tenderről pedig már februárban döntés született. 

Külön érdekesség, hogy Csetényi a megbízás 59 százalékát alvállalkozókkal végezteti. A rendezvényszervezési feladatokat a Sensation Event & Congress Kft. látja illetve látta el, amely Sárosi Mónika tulajdona. Sárosi Vajna Tímea, Andy Vajna kormánybiztos feleségének üzlettársa a májusban alapított Universe Management Kft.-ben. 

A digitális tervezési és megvalósítási munkák a Frank Digital tanácsadócéghez kerültek. Ez a DryCom Informatikai tanácsadócégen keresztül Száraz István, a We Love Budapest alapítójának tulajdona. A médiavásárlás és médiatervezés a Vivak reklámügynökség feladata lesz. 

(atlatszo.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt