Csetényi Csaba cégei nyerték a MOB 457 milliós közbeszerzését

politika
2015 december 28., 08:59
comments 193

A Csetényi Csaba tulajdonában lévő Network 360 kft. és Affiliate Network Kft. nyerte a Magyar Olimpiai Bizottság november 4-én kiírt tenderét az olimpiai médiakampány és az ahhoz kapcsolódó rendezvények megszervezésére. Csetényi Rogán Antal szomszédja, aki számos állami megrendelést kapott az elmúlt években. 

A hír december 23-án jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. 

Fotó: Botos Tamás.
photo_camera Fotó: Botos Tamás.

A munka egyik része volt az a nemzetközi sajtótájékoztató is, amit a bizottság 120. születésnapja alkamából tartottak december közepén, és ahol beszélt Orbán Viktor is. Másik fele pedig egy két és fél hónapos reklámkampány, ami az olimpiát népszerűsíti. 

A pályázatot hirdetmény nélkül, tárgyalásos úton bonyolították le. Az indoklás szerint erre "az ajánlatkérő által előre nem látható okból előállt rendkívüli sürgősség" miatt volt szükség, ami két okból is furcsa - írja az atlatszo.hu. Egyrészt a MOB nyílván nem novemberben döbbent rá, hogy hamarosan 120 éves lesz, a 2024-es olimpiai tenderről pedig már februárban döntés született. 

Külön érdekesség, hogy Csetényi a megbízás 59 százalékát alvállalkozókkal végezteti. A rendezvényszervezési feladatokat a Sensation Event & Congress Kft. látja illetve látta el, amely Sárosi Mónika tulajdona. Sárosi Vajna Tímea, Andy Vajna kormánybiztos feleségének üzlettársa a májusban alapított Universe Management Kft.-ben. 

A digitális tervezési és megvalósítási munkák a Frank Digital tanácsadócéghez kerültek. Ez a DryCom Informatikai tanácsadócégen keresztül Száraz István, a We Love Budapest alapítójának tulajdona. A médiavásárlás és médiatervezés a Vivak reklámügynökség feladata lesz. 

(atlatszo.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.