Az év utolsó előtti napján a kormány átcsoportosított 690 millió forintot a kisvárdai stadion fejlesztésére

futball
2015 december 30., 21:59

Átcsoportosításokat eszközölt az év utolsó előtti munkanapján a kormány a stadionokra szánt milliárdokban. A korábbi tervekhez képest félmilliárd forinttal kevesebbet költenének az időközben súlyos anyagi gondjai miatt jelenleg megye 1-es Pécs stadionjára, a csődje miatt az NBIII-ba száműzött Győr stadionjára pedig 290 millióval kevesebb jut - ugyanennyivel csökkent a kaposvári, kecskeméti és pápai stadion támogatása is.

A pénzt viszont nem megspórolják, hanem átcsoportosítják, legnagyobbrészt

a félelmetes hírű Kisvárdához.

Seszták Miklós miniszter szülővárosának jelenleg a másodosztály 5. helyén álló, Tállai András NAV-elnök/államtitkár Mezőkövesdjét egy hellyel megelőző focicsapata 690 millió forinttal kap többet - mondom, többet -, mint amit eredetileg szántak erre a fontos létesítményre. De 510 millió forinttal több jut a Bozsik-stadion, 325 millióval pedig a Békéscsaba stadionjának fejlesztésére is. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.