Becsó Zsolt: A tények makacs dolgok, függetlenül attól, hogy a 444 mit ír

Szombaton írtam arról, hogy a fideszes Becsó Zsolt a salgótarjáni időközi önkormányzati választás kampányának hevében „nekifutásból” rúgta magát tökön.

Fotó: Becsó Zsolt / Facebook

A képviselő ugyanis egy fotóval próbálta meg illusztrálni, mekkora káosz van a szocialista vezetésű városban, de a kép 2012-ben, Budapesten, fideszes városvezetés alatt készült.

Jelképes újévi humor ( amit érdemes komolyan venni ) 58 nappal a választások előtt az egyelőre még szocialista vezetésű Salgótarjánban.Káosz felsőfokon! (A kép illusztráció)

Posted by Becsó Zsolt on Friday, January 1, 2016

A frappáns válaszok nagymestere

Igaz, az egyenlőre szót később kijavította, és azt is odaírta, hogy a kép illusztráció, de ezt nem is vitatta senki, a cikk lényege az volt, hogy Becsó olyan hanyagul választott illusztrációt, hogy a „viccével” magát tette nevetségessé.

Fotó: Becsó Zsolt / Facebook

De vasárnap éjjel már reagált is a cikkre egy posztban, amiben a salgótarjáni szocialistáknak címezve a sorait azt írta:

„Zavarta őket egy humorba ágyazott kép, aminek a jelentéstartalma az érdekes és nem az, hogy hol készült és zavarta az, hogy nemcsak a karácsonyi vásár egy része ,hanem a szilveszter is olyan volt, mint amikor kijárási tilalmat rendelnek el egy városban. A tények makacs dolgok, függetlenül attól, hogy a 444, a STOP vagy SB mit gondol, vagy ír.

Erről a visszavágásról valamiért Feri bácsi, a frappáns válaszok nagymestere jutott eszembe.