Már megy is a Netflix Magyarországon

!!!!!!

Most regisztráltam be a Netflix-re, havi 9,99 euróért legálisan fogok nézni egy csomó mindent. Az első hónapom ingyen van, szóval csak február 6-án vonják majd először a pénzt.

Ezért a pénzért többen is használhatjuk majd a szolgálatatást, és egyszerre ketten is nézhetünk különböző filmeket, egyikünk mondjuk a laptopon, a másik az asztali gépen.

Ehhez ugye nem kell se tévékészülék, se kábelelőfizetés, csak internet és monitor. Sőt monitor se igazán, tableten, vagy telefonon is lehet nézni, mondjuk azon lehet, hogy egy kicsit kényelmetlen.

Van 7,99-es és 11,99-es csomag is, az olcsóbban nem lehet egyszerre többen különböző filmet nézni, és nincs HD, a drágábban 4 különböző sorozat is mehet egyszerre, és van Super HD is.

Itt megy például a Narcos, a Jessica Jones, a Beast of No Nation, a Daredevil, meg ezer másik izgalmas sorozat meg film.

Ma egyszerre 130 országban, köztük Oroszországban és Indiában indultak el. Ez az első online tévés szolgáltató, aki ennyi országban van jelen egyszerre.

Magyar feliratokat, szinkront egyelőre nem látok, szóval aki nem tud elég jól angolul, annak nem biztos, hogy ez a jó választás.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;