Csoportos nemi erőszak gyanúja miatt tartóztattak le három szír férfit

A három szír férfit Németország déli részén, a svájci határ közelében, Weil am Rhein városában vették őrizetbe, mert a gyanú szerint csoportosan megerőszakoltak két német tinédzserlányt.

A bűncselekmény még szilveszter estéjén történt, a két áldozat 14, illetve 15 éves. 

Az ügyészség szerint a két lányt órákon át tartották fogva a 21 éves szír férfi Friedlingen falujában lévő otthonában, és ott többször megerőszakolták őket. 

A vádlottakat még napokkal ezelőtt őrizetbe vette a rendőrség, de ez csak csütörtök este derült ki. A rendőrség nem hozta nyilvánosságra az áldozatok kilétét, viszont keresnek még egy negyedik feltételezett elkövetőt, aki az egyik letartóztatott férfi 15 éves testvére lehetett. 

A gyanúsítottak nem menedékkérők, a 21 éves férfi és testvére régóta Németországban él, míg a két 14 éves gyanúsított közül az egyikük Hollandiában, másik pedig Svájcban él. 
Az ügyészség szerint a történteknek nincs köze a Kölnben és más német városokban tapasztalt bűncselekményekhez. Kölnben több mint 120 feljelentés történt eddig, Hamburgban pedig több mint ötven. (Telegraph)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;