Homlokán is volt fogsora egy most lelőtt pumának

ÁLLAT
2016 január 10., 18:18
comments 222

Az Egyesült Államokban, Idaho államban lőtték ki azt a pumát, aminek egy komplett kifejlett fogsora nőtt ki a homlokán. 

photo_camera Kép: Idaho Department of Fish and Game

Nem vicc, tényleg, a fényképek mellett az esetet megerősítette az idahói vadgazdaság is. Igaz, ők maguk sem tudják pontosan megmagyarázni, mi lehet mindennek az oka. Az egyik feltételezés szerint lehet hogy mindez maradvány egy meg nem született sziámi iker után, de nem lehet kizárni azt sem, hogy valamiféle tumorról van szó. 

Az állatot legális keretek között, engedéllyel rendelkező vadászok lőtték ki december 30-án, mert korábban megtámadott egy közeli városban egy kutyát. Azóta megy az értetlenkedés, hogy mi is ez. Az állam pumákkal foglalkozó biológusai még sosem láttak hasonlót, pedig a puma meglehetősen gyakori állat arrafele. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.