Nincs már előzetesben a 8 milliárdos csalást irányító bocskaikerti olajbáró

bűnügy
2016 január 12., 13:04
comments 61

Szabadlábon van M. Tamás, aki a NAV pénzügyi nyomozóinak gyanúja szerint a bandájával 8 milliárd forintot csalt el a magyar költségvetés terhére: strómanok nevén lévő cégek közvetítésével importált bázisolajat uniós országok területén lévő adóraktárakból azt a látszatot keltve, mintha a beszerzett olajat Nagyváradra szállítanák, de azt itthon, bőven piaci ár alatt adták el gázolajként.. Az ügy 12 gyanúsítottja közül 9-en voltak előzetesben, már egyikük sincs. A dehir.hu szerint ellenük lakhelyelhagyási tilalom sincs érvényben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt