Egy műsor erejéig újra összejönnek a Jóbarátok szereplői

2016 január 13., szerda 20:27
105

A tizenkét évvel ezelőtt véget ért sitcom a mai napig az egyik legnépszerűbb sorozat világszerte, most pedig megvalósulhat rengeteg rajongó álma: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer egy közös műsorban fog felbukkanni az NBC-n februárban. 

Csak az nem biztos, hogy egyszerre, az NBC vezérigazgatója, Bob Greeblatt szerint ugyanis nem biztos, hogy ezt logisztikailag meg tudják majd oldani. Ami bármit is jelent, egyelőre inkább csak az érdeklődést felkeltő eszköznek tűnik és nehéz elképzelni, hogy végül a hat szereplő ne egyszerre tűnne majd fel a képernyőn. 

Az apropó pedig egy James Burrows tiszteletére rendezett műsor lesz. Burrows sorozatrendező, több mint negyven éve van a pályán, kétszáz Will & Grace rész is fűzödik a nevéhez, de tizenöt részt rendezett a Jóbarátokból is. 

A Jóbarátok népszerűsége amúgy tavaly óta ismét az egekben, ekkor bukkant fel ugyanis a Netflixen és kezdték el sokan újranézni a régi részeket.  (TIME)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt