Egy ibizai partyhős boltolta le a Budapest-Orbán kiegyezést

Budapest
2016 január 14., 15:15

Az állam – pontosabban a Volán és a MÁV – mégiscsak átveszi az aggolmerációs közlekedés terheit a fővárostól, mondta Lázár János a mai kormányinfón.

A hét elején kissé elmérgesedett Orbán-Tarlós ellentétet talán elsimító kompromisszumot az Index szerint Habony Árpád közvetítette. Ez maga Tarlós István főpolgármester sem cáfolta, sőt, azt mondta:

Habony valóban pozitív, jószolgálati szerepet töltött be, amit köszön neki.

Ez ritka elismerés, mivel a fideszes politikusok általában csak annyit szoktak mondani, hogy Habonyt csak a tanácsai miatt tartják, de valódi politikai szerepet nem játszik.

Habony Árpád a Tiszta lap című 2002-es filmben
photo_camera Habony Árpád a Tiszta lap című 2002-es filmben

(Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.