Orbán Viktor meglátogatja Mongóliát és a Nagy Állami Hurál elnökét

POLITIKA
2016 január 18., 12:38
comments 99

Orbán Viktor január 24-én hivatalos látogatásra Mongóliába utazik. A miniszterelnököt a hosszú útra több miniszter és a mongol befektetések iránt érdeklődő üzletemberek is elkísérik. Miután január 25-én szűk körű megbeszélést folytat Csimedín Szaikhanbileggel, Mongólia miniszterelnökével, aláírnak majd egy államközi megállapodást, ahogy ez ilyenkor szokás. Majd fogadja őket Dzandákhí Enkhbold, a Nagy Állami Hurál elnöke, a találkozó után pedig üzleti fórumot tartanak. Másnap Cahiagín Elbegdordzs, Mongólia elnöke fogadja a magyar küldöttséget, amit egy üzleti ebéddel zárnak. 

Áder János tavaly áprilisban tett egy hasonló kört:

(via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.