Vasárnap kiengedik Lagzi Lajcsit

bűnügy
2016 január 22., 14:40
comments 138
photo_camera

Galambos Lajos ügyvédjétól tudta meg a 24.hu, hogy a védence vasárnap reggel 8-kor elhagyhatja a székesfehérvári börtönt. A felesége jóval korábban, már tavaly október elején kiszabadult. Az egykori mulatós zenészt és tévés műsorvezető-producert azért tartóztatták le szeptember 24-én, mert a rendőrség gyanúja szerint saját mocsai házukban, illetve a Galambos által épített lakóparkban megbuherálták a méróőrákat és az elmúlt évtizedben több mnillió forintnyi közüzemi költséget nem fizettek be. Bónuszként 2014. őszén többszázezer forinttal lefizettek két ellenőrt, tartva attól, hogy észreveszik a csalást.

Lagzi Lajcsi legnagyobb bűne azonban az volt, hogy a közösségi oldalakat ezerszámra árasztották el a rosszabbnál rosszabb verbális és képi viccek, amiknek mind az volt a poénja, hogy Lajcsi valósította meg az igazi rezsicsökkentést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.