Nem migránsok erőszakolták, hanem a barátjánál töltötte az éjszakát a berlini lány

Kedden már az orosz külügyminiszter is azzal vádolta a berlini hatóságokat, hogy direkt hallgatják el belpolitikai okok miatt annak az orosz származású 13 éves lánynak az ügyét, aki azt állította, hogy migránsok rabolták el, erőszakolták meg és tartották fogva 30 órán keresztül. 

Pénteken a berlini ügyészség nyilvánosságra hozta a nyomozás eredményét, ami szerint Liza miután szüleit bekérették az iskolába, 19 éves barátjához menekült el és nála is éjszakázott. Az ügyészség szerint bemérték a lány mobiljának adatait, és eszerint is a barátjánál éjszakázott, írja az index.hu. Szexuális bűncselekményre utaló jeleket nem találtak a nyomozók. Korábbi ügyészségi közlések voltak ugyanakkor arról, hogy Lizának eltűnése előtt volt kapcsolata régóta az országban élő török férfiakkal, de az aktus beleegyezésen alapult, de mivel kiskorúról van szó, így is eljárást kell indítani az ügyben. (index)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.