Egy amerikai nő 7 nap alatt 7 kontinensen 7 maratont futott le

életmód
2016 január 31., 12:49
comments 126

A 35 éves Becca Pizzi szombaton Sydney-ben fejezte be az utolsó futását, és ezzel ő lett az első amerikai nő, aki 7 nap alatt 7 kontinensen 7 maratont futott le. Becca átlagosan 3:55:11 alatt futott le egy maratont. Az egészet pedig 6 nap 18 óra 38 perc alatt teljesítette.

A futássorozatot múlt szombaton kezdte az Antarktiszon, majd lenyomott egy-egy maratont Chilében, Miamiban, Spanyolországban, Marokkóban és Dubajban is, majd az utolsót Ausztráliában. Ráadásul rekordidőt ment. (via Bostonglobe)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.