Hátborzongató videó készült a kilyukadt oldalú repülőn

külföld
2016 február 04., 07:01
comments 46

Félelmetes videót készítettek az utasok a Daallo szomáliai légitársaság D3159-es számú járatán kedd délután miután a Airbus oldala egyszer csak kirobbant. Az első vizsgálatok szerint pokolgépet robbanthattak ismeretlen a repülőn, amiből a detonáció után egy ember kizuhant és életét vesztette. A gép szerb pilótája a Blic című lapnak elmondta, hogy 

"szerencse, hogy a vezérlő berendezések nem sérültek meg, így vissza tudtam fordulni és letenni a gépet a reptéren. Semmi ehhez fogható nem történt még az eddigi repüléseim során. Az utastérben megszűnt a légnyomás. Hála istennek, hogy jól végződött."

A 4-4,5 kilométeres magasságban történt robbanásban a kizuhant emberen kívül két utas sérült meg. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.