A Twitter vezére szerint nem változik semmi, továbbra is időrendben jelennek majd meg a posztok

internetek
2016 február 07., 06:11
comments 10

Az egész IT-világ beszámolt szombaton a BuzzFeed értesüléséről, ami szerint hamarosan, akár nagyon rövid időn belül feladná a Twitter a kronológikus posztolást, és nem időrend, hanem relevancia alapján jelennének meg a bejegyzések a mikroblog oldalán. 

A hírre végül a vállalat CEO-ja, Jack Dorsey reagált, Twitteren persze, aki annyit írt, hogy a Twitter élő és valós idejű, ezzel cáfolva a pletykákat. Azaz a jelek szerint egyelőre nem változtatja meg algoritmusát a Facebooktól ismerős módon a Twitter. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.