Sörszökőkutat épít egy szlovén kisváros

Tbg
életmód
2016 február 10., 07:48
comments 33

A komlótermesztésből élő Zalec polgármesterének remek ötlete támadt a turizmus fellendítésére, a város kiemelt pontján sörszökőkutat építene kb. 170 ezer euróból (53 millió forintból), írja a BBC.

Sajnos azonban nem ingyen lesz a sör, hanem pénzért adnák - így viszont inkább tűnik az egész egy kocsmáros nélküli kocsmának, mint sörszökőkútnak. A hatféle pohár sörért 6 eurót kéne fizetni.

Az ellenzék nem igazán örül az ötletnek, szerintük másutt is jó helye volna a pénznek a településen, de a polgármesternek kétharmados többsége van, így várhatóan tényleg belevágnak.  (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.