Megállíthatatlan az iskolai kockásodás

oktatás
2016 február 18., 06:09
comments 137
photo_camera

A Gloriett Sportiskolai Általános Iskola tantestülete is csatlakozott a kockás inges iskolákhoz. A tanárok azon akadtak ki, hogy a volt felsőoktatási államtitkár, Klinghammer István szombaton azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy „Olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kockás inges tanári kar grasszál."

Gloriett tanárai a Facebookon megjegyezték, hogy borostában nem túl erősek, mivel csak három férfi van közöttük, de a kockás inget azért odatették. 

Korábban már a Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanárai és diákjai és a szolnoki a Széchenyi István Gimnázium tanárai is kockás inggel üzentek a volt államtitkárnak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.