Már több mint tízezren jelentkeztek a 'Nem leszek suliban' eseményre

oktatás
2016 február 18., 20:11
comments 254

A tiltakozó eseményt a közoktatás állapotával elégedetlen szülők hívták életre alig pár napja, csütörtök estére pedig átlépte a résztvevők száma a tízezret Facebookon. 

A február 29-re, hétfőre időzített tiltakozás amolyan szülői sztrájk, aznap a tiltakozó szülők nem engedik iskolába gyerekeiket, illetve a csatlakozó diákok sem mennek be. 

Ahogy az az interneten természetes, van már ellenevent is, a Suliban leszek elnevezésű eseményen eddig hatvanan jelezték, hogy aznap suliban lesznek. Mint az esemény Facebook-oldalán írják

Mi nem csatlakozunk az ellenzék által keltett hisztériához. A mi gyerekeink iskolában lesznek! Kifelé a politikával az iskolából!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.