30 év után kiengedték a börtönből, két nap múlva megölte az anyját

bűnügy
2016 február 20., 19:45
comments 88
photo_camera

Zord bűntényről adott hírt a Washington Post cikke alapján az Independent. 

A történet főszereplője a New Jerseyben élő Steven Pratt, akit 15 éves korában 30 év börtönbüntetésre ítéltek, miután összeveszett szomszédjával, Michael Andersonnal, amiért az szóvá tette, hogy füvet szívnak a gangon. A konfliktus verekedésig fajult, de Pratt anya közbelépett, így még nem durvult tovább az ütközet. Órákkal később viszont Pratt visszatért a szomszédba és fejbe lőtte Andersont. 

30 éves börtönbüntetést kapott, 2014 októberében szabadult. Még welcome-bulit is tartottak neki Jerseyben. Két nappal később az anyát holtan találták otthonában, fején ütés nyomaival. Pratt azonnal bevallotta a bűncselekményt, most újabb 25 év börtön vár rá. 

(Independent

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.