Pomper Tibor egy igazi üstökös a magyar foci egén

foci
2016 február 22., 14:12
comments 54
Forrás: SportKlub / Youtube
photo_camera Forrás: SportKlub / Youtube

Pomper Tibort, a kíméletlen középhátvédet mindenki ismeri, aki kicsit is jártas a magyar fociban. Egy igazi kétméteres gladiátor volt, elképesztő jobb sütővel. 

Pomper 1995-ben a BVSC-ből indult, játszott rövid ideig a Ferencvárosban, és voltak nagy pillanatai a Fehérváron is. Aztán valami megtört. A fehérvári búcsú nem sikerült szépen, miután a Honvéd elleni meccset (1-2) elcsalta, és ezért 8 hónapra eltiltotta őt a szövetség. 

Talán nem csoda, hogy visszatérte és egy rövid győri kitérő után épp a Honvéd alkalmazta Pompert, aki itt három remek évet futott le, majd a REAC-hoz került.  Úgy tűnt, egyenesbe kerül a karrierje, aztán mégsem. 2012 tavaszán kiderült, hogy ismét 2009-ben több meccset elbundáztak csapattársaival. Pomper ezt elismerte, sőt, később a büntetése enyhítése reményében még bundaturnéra is ment 

"Tíz klubomból nyolcnál tartoztak nekem, és úgy kellett eljönnöm, hogy felbontottuk a szerződést, így ingyen igazolhatóvá váltam, és emellett el kellett felejteni az engem megillető járandóságomat (...) A pályafutásom fele kéregetéssel telt el, de állandóan nem lehet kölcsönkérni. Amikor a Ferencvároshoz kerültem fél évig nem kaptam fizetést. Győrben négy millió forint prémium kellett otthagynom"

magyarázta nehéz döntéseit az ügy után csalódottan Pomper, aki részletesen is beszélt megpróbáltatásairól. 

Történt egy ittas vezetés

Pompernek bíróság elé is kellett emiatt állnia, egyelőre nincs hír ítéletről. Viszont érkezett tőle egy Facebook-poszt arról, hogy 100 közmunka órára büntették egy évvel ezelőtti ittas vezetés miatt. Pomper emiatt kénytelen lesz egyetemre menni, mert az ítélet szerint a  műszaki egyetemen kertész munkákat kell végeznie, hogy leszolgálja büntetését. 

photo_camera

A jelek szerint Pomper maga is izgalommal tekint az új kihívás elé. Ha esetleg botrányba fulladna a munka a harmadik óra után, gond lenne a slaggal, vagy más hír jön arról, hogy Pomper épp mibe van, és erről beszámol a Facebookon is, követni fogjuk az eseményeket. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.