Chris Christie visszalépett Donald Trump javára

külföld
2016 február 26., 18:25
comments 74

Chris Christie, New Jersey kormányzója bejelentette, hogy visszalép eddigi riválisa, Donald Trump javára, és ezzel kiszáll a republikánusok elnökjelöltségéért folyó küzdelemből. Christie azt mondta, hogy azután hozta meg a döntést, hogy csütörtökön találkoztak Trumppal. Hozzátette, hogy azzal az emberrel akarnak tartani, akiről úgy gondolják, hogy a legjobban tudná vezetni Amerikát. Szerinte erre az egyetlen választás Trump. 

Elmondta, hogy Donald Trump az az ember, aki ha megígér valamit, akkor azt meg is tartja. Ezt már a régóta tartó barátságuk alatt is megtapasztalta. Christie hangsúlyozta, hogy olyan embert kell jelölni, aki képes lesz legyőzni Hillary Clintont. A bejelentésre Trump úgy reagált, hogy ez az a támogatás, amire valóban szüksége volt. (Financial Times/Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.