A túlbuzgó reimsi köztisztaságiak még azt a graffitit is lemosták, amit a városi tanács rendelt

kultúra
2016 február 29., 11:08
comments 15

Tévedésből még egy olyan graffitit is letakarítottak a reimsi köztisztaságiak, amit a város vezetőségének megrendelésére készített Christian Guémy, a C215 néven alkotó művész.

Ezt a művet sikerült megsemmisíteni:

A beszámolók szerint a városvezetés elfelejtette tájékoztatni a köztisztaságiakat arról, hogy az a graffiti nem üldözendő vandálmunka, hanem művészi alkotás.

C215-öt amúgy nem zaklatta fel a dolog, csak az lepte meg, hogy ugyanaz a város távolíttatta el a graffitit, amelyik megrendelte tőle. A városháza bocsánatot kért a tévedésért.

C215 amúgy március elején még visszatér Reimsbe, hogy még több graffitit készítsen. Megígérték neki, hogy ezúttal szólnak erről a köztisztaságiaknak is. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.