Meghalt Nancy Reagan

GYÁSZ
2016 március 06., 16:55
comments 82

94 éves korában meghalt az 1981-től 1989-ig az Egyesült Államokat vezető Ronald Reagan republikánus elnök felesége, Anne Frances Robbins, azaz Nancy Reagan. A halálát szívelégtelenség okozta.

photo_camera Nancy Reagan Barack Obama elnökkel a Fehér Házban (Fotó: Wikipedia)

Ronald Wilson Reagan és a New York-i születésű színésznő 1952-ben házasodtak össze, két gyerekük született, Patti Davis és Ron Reagan.

Nancy Reagan a Fehér Házban eltöltött ideje alatt a kábítószerezés ellen kampányolt, a férje halála után pedig az idejét az őssejtkutatás támogatásának szentelte.

A volt First Ladyt a kaliforniai Ronald Reagan Elnöki Könyvtárban fogják eltemetni, a 2004-ben elhunyt férje mellé.

Ronald Reagan önéletrajzi könyve tavaly jelent meg magyarul. (Breaking News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.