Az MNB alapítványa szerint nem lesz wellnessbunker, de egyelőre nem mondják meg, mi igen

2016 március 9., szerda 11:08
154Az MNB alapítványa, a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány közleményében azt írja, hogy valótlan a 444 állítása, miszerint wellness-funkciókkal bővített bunkerrendszert építenének a Budai Vár oldalába, az Úri utca 72. szám alá.

Kérésünkre az alapítvány továbbra sem bocsátotta rendelkezésre a tervdokumentációt, a közleményükben csak részleteket közölnek az állítólagos tervről. Azt írják, "az oktatással és képzéssel foglalkozó központ legfontosabb célja a világ globális működésének elemzése és az ezzel kapcsolatos ismeretek megosztása lesz", és lesz benne szakkönyvtár.

Szerintük szó sem volt semmiféle wellness funkciók kialakításáról, cáfoljá ezt, és "a cikkben szereplő pezsgőfürdő, óriási medence és szauna helyiség kialakítása teljes ferdítés", de a tervvázlatokra nem adtak magyarázatot.

A 444 információi szerint a Műemléki Tanácsadó Testület tervtanácsa keddi ülésén tárgyalta azokat a terveket, amelynek részletei a cikkben láthatóak, és amelyeken láthatóan több medence és egyéb rekreációs helyiségek kialakítását tervezte a megrendelő. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt