Kubatov Gábor szerint is a baloldal érdeke volt a botrányokozás a választási irodánál

POLITIKA
2016 március 10., 06:23
comments 260

Hazatért teljes amerikai izolációjából Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatója és a Ferencváros elnöke saját bevallása szerint az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban volt, ami fura, mert miközben az általa irányított FTC biztonsági szolgálatának dolgozó kopaszok és személyi titkárának gimnáziumi osztálytársa segített megakadályozni, hogy az MSZP nyújthassa be elsőként népszavazási kérdését a vasárnapi zárva tartásról, munkatársai azt állították, hogy se mobilon, se interneten se máshogy nem lehet elérni.

Most, hogy hazatért, végre nyilatkozhatott is az ügyről. A Magyar Időknek azt mondta, hogy az egész botrány - aminek főszereplői tehát a népszavazási kérdést benyújtó Erdősiné mellett képfelvételekkel bizonyíthatóan a Fradi Securitynek dolgozó kopaszok és személyi asszisztensének gimnáziumi osztálytásrai voltak -

a baloldal érdeke volt,

mert "a baloldal mindig botrányt akar".

A botrányhoz neki, mint mondta, semmi köze:

"az biztos, hogy senkit nem kértem, senkit nem utasítottam arra, hogy a választási irodához menjen az ominózus napon" - mondta.

A Fradi Securitynek dolgozó kopaszokat nem ismeri, azok "nem az FTC alkalmazottai", mondta, bár azt azért elismerte, hogy alvállalkozóként "felbukkanhattak" a Fradi egy-egy mérkőzésén. Személyi titkára pedig azt mondta neki, hogy bár 15 éve valóban osztálytársa volt az Erdősinének segítő fiatalember, már "hosszú ideje" nem találkoztak.

Majd közölte, hogy a mostani botránnyal "már sokadjára derült ki, hogy meg kell változtatni az idevonatkozó törvényeket". A törvény módosítását az NVI már régebben kezdeményezte, de a parlament, illetve a kormánytöbbség semmit sem tett az ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.