Titokzatos Youtube-videón toboroz újoncokat a titokzatos magyar félkatonai szervezet, a Farkasok

Tegnap, március 9-én került ki a Youtube-ra egy titokzatos videó, amit a titokzatos "video figyelo" nevű felhasználó töltött fel, akinek természetesen ez az egyetlen, de annál titokzatosabb videója. 

Aki ma még nem röhögött, vagy nem rettegettt, az mindenképpen nézze meg, elképesztő paramilitáris idétlenséggyűjtemény az egész,  kamuflázskodás erdőn-mezőn, tűzön átkelés tigrisbukfenccel, nyomulás a susnyásban, ásványvizes kempingasztalt őrző paramilitáris alakulatok lesből történő ártalmatlanná tétele, ártalmatlanított hulla még ártalmatlanabbá tétele, terepjáróval csapatás a napfénytetőn kidugott felsőtesttel, fegyver, fegyver, még több fegyver, és ehhez minden katonai és félkatonai kiképzés alfája és omegája: 

rengeteg fekvőtámasz.

Például:

Jetik kamuflázskodnak a susnyásban: így kelj át észrevétlenül az erdei ösvényen
Tetőtől talpig kamuflázs. Az orra kilátszik!
Meghitt, de álcázott beszélgetés. 
Ellenséges hulla ártalmatlanná tétele szakszerűen
Kempingasztal őrzése szakszerűen, majd kempingasztal őrzőinek ártalmatlanná tétele a terepviszonyok, a túlerő és a meglepetés erejének kihasználásával

Akinek még sincs kedve végignézni mind a 8 perc 18 másodpercet: a zenei aláfestés a 6. perc környékén megszakad, és egy megszeppent gimnazista hangján elhangzik egy fohász Szent Mihály arkangyalhoz, majd a végén kiderül, hogy ez az egész nem más, mint egy nyári tábor toborzója, ahová 24 elhivatott, 16 és 30 év közötti jelentkezőt várnak fényképpel és motivációs levéllel. 

Maga a toborzó pedig nem más, mint a titokzatos Farkasok nevű szervezet, aminek a felvarrója a videó szereplőinek felkarjára is oda van varrva, emailcímük természetesen a farkasok.tabor@gmail.com. 

A farkasok címere és felvarrója
Farkas farkasnak farkasa

De nem is ez a legérdekesebb az egészben, hanem az, hogy bár a Youtube-ra tegnap felkerült videót eddig összesen 85-en látták, csodák csodájára valahogy mégis rábukkant a ripost.hu, Ómolnár Miklós internetes kiadványa, a kormánypropaganda egyik legkiválóbb magyarországi művelője. És nem elég, hogy rábukkant, ma délelőttre akkora leleplező cikket rittyentett köré, hogy Molnár F. Árpád  mind a tíz konspirációs elméletét megnyalná utána. Van itt minden, mint a búcsúban: dzsihád, Jobbik,  Raszputyin, Haynau, Vona Gábor, Attila király Akadémia, brahmanizmus, ksatriya-lovagok, Metafizikai Hagyomány Egyháza, az egész egy csodálatosan titokzatos, egyben félelmetes és nevetséges Monty Python-paródia, videóstul, Ripost-cikkestül, és mint minden valamirevaló Monty Python-szkeccs végén, az ember csak áll, néz, és egyetlen kérdése van:

Mihály arkangyal kardjára, mi a szent szar ez?

Aki tudja, esetleg maga is Farkas, mindenképpen jelentkezzen!