Nincs pénzed bulizni, kikapcsolódni, kulturálódni? Na, akkor töltsd le a FUNDERT gyorsan!

hirdetés
2016 március 11., 07:40
comments 15
ad

Itt a hónap vége, egy mohosodó kenyérvéggel kéne kihúzni a következő ösztöndíjig, fizetésig? Lejárt a bérlet, és a következőt az utolsó tízesből kell megvenni? Hideg van, kabát kell, meleg van, póló kell, tavasz van, esernyő kell, pénz meg alig? Van ilyen - de még ilyenkor sem kell begubóznod a lakásba, ha inkább mennél, nyüzsögnél, csinálnál VALAMIT. A pénzedet tedd félre, ne a programokat!

photo_camera Nincs pénzed? Vagy van, de másra kell? Attól még nincs kizárva a buli!

Az ország tele van ingyenes programokkal. Koncertek, vetítések, fesztiválok, kiállítások teremnek minden bokorban, csak meg kell találni őket. Szerencsére van, aki megtalálja helyetted: a FUNDER. 

A FUNDER egy online magazin, programtervező weboldal, illetve mindig nálad lévő mobilapp, vagyis egy szolgáltatás, ami összegyűjti és megmutatja neked, hol vannak a közeledben ingyenes mókák, szuper programok - vagyis bármi, ahol kevés pénzből is jól érezheted magad. Így több pénz maradhat a zsebedben hosszú távú céljaid megvalósítására. 

Ha pedig közlekedésre sem szeretnél költeni, akkor neked találták ki az appban a térképes keresőt. Ezzel a funkcióval gyorsan kiderítheted, hogy gyalogos hatótávolságodon belül épp milyen programokat rejt a környék.

photo_camera A FUNDER akkor is jól jön, ha te szervezed a bulit másoknak

A FUNDER nemcsak azoknak szól, akik el akarnak menni valahová, hanem azoknak is, aki szeretnék, ha sokan mennének el hozzájuk. Vagy azoknak, akik szeretnék, ha mások is elmennének oda, ahova ők. Valódi oda-vissza irányú közösségi szolgáltatásról van szó, vagyis ha tudsz egy tuti helyet, ahol ingyen lehet élményekre szert tenni, akkor töltsd fel az eseményt a FUNDER-re is, hogy mások is megtudják, hol van éppen a tuti! 

Töltsd le a Funder appot most, és indulhat is a buli - nem akkor, amikor épp van rá pénzed, hanem akkor, amikor te akarod!

Itt a FUNDER a weben: www.funder.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.