Vona: Simicska emberi és szimpatikus

politika
2016 március 11., 03:57
comments 20

A Jobbik elnöke a Magyar Időknek adott interjút, Vona Gábor, három személyről külön-külön is beszélt. 

Matolcsy György 

Vona szerint nincsen baj azzal, hogy Matolcsy a jegybank elnök vezetője, sőt, az unortodox gazdaságpolitika bizonyos elemei neki és a Jobbiknak is szimpatikusak. De a Nemzeti Bank közpénzekkel gazdálkodik, amit a Fidesz titkosítani akart, ez nem oké. 

photo_camera

Kovács Béla

A párt kémkedéssel vádolt EP-képviselőjéről a Jobbik elnöke elmondta, hogy továbbra sem látja bizonyítottnak a vádakat, régóta nincs új információ az ügyről. Vona emlékeztetett arra, hogy összesen 8 millió forintot kaptak Kovácstól, ami szerinte nem nagy összeg és szerepelt is a hivatalos beszámolóikban. A pártelnök szerint 

nincs és soha nem is volt semmilyen orosz támogatás, 

és a Jobbik a jövőben sem fog semmilyen külföldi támogatást elfogadni.

Simicska Lajos

Vona Gábor ismét mesélt arról a bizonyos találkozásról. Még november végén egy korrupcióról (!!) szóló konferencia szünetében csevegtek az oligarchával, aki

"emberi és szimpatikus volt". 

A Jobbik elnöke szerint azóta nincs köztük kapcsolat, ugyanakkor meglepte, hogy akkor mennyire nyíltan és mennyire őszintén beszélgettek, igaz, amiket Simicska mondott neki, abban voltak rémisztő dolgok. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.