Vona: Simicska emberi és szimpatikus

A Jobbik elnöke a Magyar Időknek adott interjút, Vona Gábor, három személyről külön-külön is beszélt. 

Matolcsy György 

Vona szerint nincsen baj azzal, hogy Matolcsy a jegybank elnök vezetője, sőt, az unortodox gazdaságpolitika bizonyos elemei neki és a Jobbiknak is szimpatikusak. De a Nemzeti Bank közpénzekkel gazdálkodik, amit a Fidesz titkosítani akart, ez nem oké. 

Kovács Béla

A párt kémkedéssel vádolt EP-képviselőjéről a Jobbik elnöke elmondta, hogy továbbra sem látja bizonyítottnak a vádakat, régóta nincs új információ az ügyről. Vona emlékeztetett arra, hogy összesen 8 millió forintot kaptak Kovácstól, ami szerinte nem nagy összeg és szerepelt is a hivatalos beszámolóikban. A pártelnök szerint 

nincs és soha nem is volt semmilyen orosz támogatás, 

és a Jobbik a jövőben sem fog semmilyen külföldi támogatást elfogadni.

Simicska Lajos

Vona Gábor ismét mesélt arról a bizonyos találkozásról. Még november végén egy korrupcióról (!!) szóló konferencia szünetében csevegtek az oligarchával, aki

"emberi és szimpatikus volt". 

A Jobbik elnöke szerint azóta nincs köztük kapcsolat, ugyanakkor meglepte, hogy akkor mennyire nyíltan és mennyire őszintén beszélgettek, igaz, amiket Simicska mondott neki, abban voltak rémisztő dolgok. (MTI)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.