A rendőrök kiemeltek két orbánistát

ünnep
2016 március 15., 08:12
comments 155

Miközben a Kálvin tér egyik oldalán Orbán Viktor beszédét várják, a Kecskeméti utcában gyülekeznek az ellentüntetők. A tüntetést Büki Zoltán (Demokratikus Magyarországért Civil Társaság) jelentette be, mint mondták, nem akarnak balhét, csak kellemetlen meglepetést.

photo_camera Fotó: Ács Dániel

Itt történt meg a nap első balhéja: a rendőrök kiemeltek két embert, akik az ellentütetés egyik szervezője szerint hátba támadtak egy ellentütetőt, aki a fenti táblát tartotta fel.

Az egyik szervező mesélte el, hogy mi történt:

Mint az látható, kezd alakulni a hangulat:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.