Véletlenül megsemmisülhetett a rendőrségen egy CD, amin a Rogán polgármestersége alatt eladott ingatlanok listája volt

2016 március 17., csütörtök 5:36
722

Juhász Péter V. kerületi képviselő tett ki a Facebookjára egy dokumentumot, amin állítása szerint egy bizonyíték megsemmisülését ismeri el a rendőrség.

Juhász szerint a CD-n 800 ingatlan listája volt, amit Rogán Antal polgármestersége alatt értékesített az V. kerületi önkormányzat. Ezt a listát az ingatlaneladások miatt indult nyomozás miatt állította össze a rendőrség.

Rogán később beperelte Juhászt, mert Juhász azt mondta, hogy Rogán "bűnözőkkel üzletelt". Rogán szerint ilyen nyilván nem történt.

Abban a perben kérte be a bíróság a rendőrségtől az eladott ingatlanok listáját, mert abból kiderülhet, hogy vásároltak-e büntetett előéletű személyek ingatlant az V. kerületi önkormányzattól vagy sem.

Ennek a bírósági kérésnek a nyomán, kvázi véletlenül derült ki, hogy az ingatlaneladásokat összesítő lista megsemmisült a rendőrségen.

"Ugye milyen pech?! Nem mondom, hogy ráérünk, de ígérem, kivárom amíg újra beszerzik."

Ezt írja Juhász.

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/posts/1037756189630197" data-width="660"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/posts/1037756189630197:0"><p>Upsz, a rend&#x151;rs&#xe9;gen megsemmis&#xfc;lt a Rog&#xe1;n elleni egyik bizony&#xed;t&#xe9;k. Hiba cs&#xfa;szott a f&#xfc;ggetlen igazs&#xe1;gszolg&#xe1;ltat&#xe1;s...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/">Juhász Péter</a> on&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/posts/1037756189630197:0">Wednesday, March 16, 2016</a></blockquote></div></div>

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt