Véletlenül megsemmisülhetett a rendőrségen egy CD, amin a Rogán polgármestersége alatt eladott ingatlanok listája volt

bűnügy
2016 március 17., 05:36
comments 719

Juhász Péter V. kerületi képviselő tett ki a Facebookjára egy dokumentumot, amin állítása szerint egy bizonyíték megsemmisülését ismeri el a rendőrség.

Juhász szerint a CD-n 800 ingatlan listája volt, amit Rogán Antal polgármestersége alatt értékesített az V. kerületi önkormányzat. Ezt a listát az ingatlaneladások miatt indult nyomozás miatt állította össze a rendőrség.

Rogán később beperelte Juhászt, mert Juhász azt mondta, hogy Rogán "bűnözőkkel üzletelt". Rogán szerint ilyen nyilván nem történt.

Abban a perben kérte be a bíróság a rendőrségtől az eladott ingatlanok listáját, mert abból kiderülhet, hogy vásároltak-e büntetett előéletű személyek ingatlant az V. kerületi önkormányzattól vagy sem.

Ennek a bírósági kérésnek a nyomán, kvázi véletlenül derült ki, hogy az ingatlaneladásokat összesítő lista megsemmisült a rendőrségen.

"Ugye milyen pech?! Nem mondom, hogy ráérünk, de ígérem, kivárom amíg újra beszerzik."

Ezt írja Juhász.

Upsz, a rendőrségen megsemmisült a Rogán elleni egyik bizonyíték. Hiba csúszott a független igazságszolgáltatás...

Posted by Juhász Péter on Wednesday, March 16, 2016

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.