Tetten érték az új-zélandi alsógatyatolvaj macskabetörőt

külföld
2016 március 21., 08:02
comments 33

Now it's getting silly. This is Brigit's haul from the last two months. Every morning we wake up to more. I've put notes...

Posted by Sarah Nathan on Friday, March 18, 2016

"Hát ez kész. Ez Brigit zsákmánya az elmúlt két hónapból" - írta népszerű Facebook-posztjában Sarah Nathan, az új-zélandi macskatulajdonos.

Brigit, a hatéves tonkinéz nemrég a lopás aktusa közben bukott le, egy zoknit hozott haza a szájában, mintha csak a kölke lenne.

Ezzel hirtelen magyarázatot is nyert az a különös jelenség, ami Nathant már hetek óta izgalomban tartotta. Egy ideje ugyanis rendre fura darabokat talált a mosásban:

alsóneműket, amiket családja egyik tagja se tudott azonosítani.

Így amikor meglátták a macskát a szájában a zoknival, hirtelen megvilágosodtak. Brigit, aki az új-zélandi macskák nagy részéhez hasonlóan szabadon járkálhat a házon kívül is, valószínűleg talált magának egy "pasikkal teli házat", ahonnan folyamatosan lopkodja az alsóneműt, mondta Nathan, aki amúgy az esettől függetlenül hamarosan vidékre költözik, ezzel elvágva Brigitet az alsógatyaforrásától. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.