Ismerjék meg Glenn Verbauwhede-t, a világ legnevetségesebb kapusát

futball
2016 március 25., 14:51
comments 38

Fantasztikus jelenetekkel tarkította csapata, a Maritzburg United Golden Arrows elleni meccsét a dél-afrikai focibajnokságban a hazaiak kapusa, Glenn Verbauwhede. Kezdődött ezzel:

Mint látják, a kapus nagy lendülettel, fejjel előre belevetette magát az ellenfélbe, majd eljátszotta, hogy bántották.

De ez csak a főpróba volt, másodjára már sokkal nevetségesebb, egyben meglepő módon sokkal sikeresebb is volt az előadás:

A vak is láthatja, hogy nem a csatár rúg a kapus fejébe, hanem a kapus fejeli meg a csatár lábát. Mégis, a hülye bíró a hisztiző kapusnak hitt, és sárgát adott a jogosan értetlenkedő csatárnak. 

(Via 101 Great Goals)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.