Eltűnt a 11 éves Hegymegi Boglárka

belföld
2016 március 29., 06:58
comments 57

Körözést adott ki az Egri Rendőrkapitányság a 11 éves Hegymegi Boglárkára. A lány március 28-án, húsvét hétfőn délután háromkor ismeretlen helyre távozott egri otthonából, azóta nem tudják, hogy hol van.

Az eddigi kutatás nem vezetett eredményre.

Hegymegi Boglárka körülbelül 155 centi magas, átlagos testalkatú, hosszú, barja hajú, szemüveges, ajka bal felső szélén szemölcse van.

Eltűnésekor fekete bőrdzsekit, fekete pamut nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki látta, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 36/522111-es telefonszámon, a 112-es központi segélyhívón vagy névtelenül a 06-80/555111-es telefontanún. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.